Alledrie een eitje

Snel te implementeren, makkelijk te integreren, privacy gegarandeerd

Snel te implementeren

De vraag die bij een bezoek altijd wordt gesteld: hoe lang duurt de implementatie en hoeveel tijd moeten wij erin steken? Onze eerste routewijzer stamt uit 2005, en sinds die tijd hebben we tientallen routewijzers gerealiseerd met steeds de laatste technologie. We weten dus exact wat wij willen weten, maar ook wat u zult willen weten. Om een lang verhaal kort te maken: binnen 4 weken kunt u uw routewijzer live zien. Met een minimale inspanning van uw zijde, ga uit van maximaal anderhalve uur van degene in uw organisatie die precies weet waar alle afdelingen zitten. En een dag/dagdeel van iemand (meestal een beveiliger) die meeloopt voor het fotograferen.

Makkelijk te integreren

Integratie is echt een eitje. Onze routewijzer is web based, wat dus inhoudt dat een route een hyperlink is welke overal ingezet kan worden. In uw website met een CMS. Maar ook bijvoorbeeld in een E-mail die u nu al gebruikt voor afspraakbevestigingen. Of in een SMS die een dag van tevoren wordt verstuurd als reminder (de smartphone kan op uw locatie gelijk gebruikt worden voor navigatie). Of via WhatsApp. Of in uw reserveringssysteem. Of in agenda's. En het mooie is: de hyperlink blijft altijd hetzelfde, ook als bijvoorbeeld een afdeling verhuist naar een andere verdieping. Natuurlijk is het het mooiste als u de exacte route doorgeeft, maar sommige klanten volstaan ook door alleen het vertrekpunt (hoofdingang) door te geven.

Bekijk de website »

Privacy gegarandeerd

Wij plaatsen zelf nooit cookies op de routewijzer, alhoewel het u natuurlijk vrij staat om dat wel te doen (vb Google Analytics). Verder wordt ook geen informatie bijgehouden of opgeslagen. De verbinding die er is tussen de webserver en de eindgebruiker is met SLL beveiligd.

Lees meer »