Geen onderhoud

Geen routewijzer

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw routewijzer gegarandeerd binnen een paar weken live is, maar ook dat deze met een minimum aan effort aan uw zijde up to date blijft. Dat laatste blijkt moeilijker te zijn dan men denkt. Veel routewijzers welke niet van onze handen komen worden om die reden na 2 jaar al uit de lucht gehaald. Voorbeelden ten over, en uiteraard zonde van het geld. Borging lijkt logisch en makkelijk, maar in de praktijk blijkt na het eerste jaar al vaak het toeziend oog minder. Men is druk, en de routewijzer wordt toch maar even overgeslagen. En als er daarna blijkt dat er fouten in de routewijzer zitten wordt hij al snel uit de lucht gehaald.

Wij geven altijd aan dat u zelf de routewijzer zelf mag onderhouden. Maar niemand staat te springen om zelf 360-gradenfoto’s te maken, te stitchen en te plaatsen. En ook niet om als een CAD tekenaar plattegrondswijzigingen door te voeren. Of zoals een webbeheerder van een academisch ziekenhuis ons vertelde: de sterkte van Photo Reality zit hem in het gemak van het onderhoud. Met als gevolg dat al onze klanten een onderhoudscontract hebben waar u altijd en zo vaak als u wilt beroep op kunt doen.

Wij houden altijd een vinger aan de pols. Waarbij we ook gelijk vragen of er toekomstige wijzigingen zullen zijn. Want hoewel iedere routewijzer dat zou moeten kunnen, wij hebben nog nooit een andere routewijzer gezien die aangeeft dat een afdeling gaat verhuizen. En dat dus twee routes worden getoond. Bijvoorbeeld Orthopedie (tot 1 juli 2022) en Orthopedie (vanaf 1 juli 2022). Iets wat nu zeker één van onze routewijzers laat zien. Omdat die niet alleen up to date zijn, maar ook de toekomst laten zien! Maar uiteraard zullen we dat samen moeten doen. Aan ons zal het in ieder geval niet liggen: ieder kwartaal nemen we even met u door of er nog wijzigingen zijn of gaan komen. En voeren die door zodat het u een minimum aan tijd kost. Vraag maar aan onze klanten.