Zowel ter voorbereiding als op locatie

De routewijzer voorziet in een behoefte: eenmaal in gebruik wordt deze zeer gewaardeerd. Door bezoekers en collega's.

De virtuele routewijzer is een meer dan welkome aanvulling op bestaande bewegwijzering en op gastdames/-heren. Thuis kan de routewijzer al geraadpleegd worden via de website. Of kan meegestuurd worden met een afspraakbevestiging per E-mail of SMS. En op locatie kan de routewijzer ook via de smartphone navigeren van iedere afdeling naar iedere andere afdeling.

Een bezoek aan een ziekenhuis doe je niet voor je plezier, en heeft voor velen een flinke impact. Veel patiƫnten en bezoekers bereiden zich dan thuis ook goed voor. Onze routewijzer wordt thuis dan ook veel geraadpleegd. Niet alleen overdag, maar ook 's avonds om zich voor te bereiden op het bezoek van de volgende dag zoals de grafiek van het UMC Utrecht hieronder laat zien.

En als een routewijzer thuis bekeken wordt, dan moet je hem wel kunnen begrijpen. Veel mensen missen het ruimtelijk om een plattegrond te kunnen begrijpen. Onze virtuele routewijzer voorziet daarin. Eigenlijk net als Google Street View, maar dan zonder dat je van de route af kunt wijken. En je kunt altijd onderweg de route stoppen en 360 graden om je heen kijken.

En uiteraard kan de routewijzer ook op de locatie zelf gebruikt worden om te navigeren. Van ieder startpunt naar iedere bestemming.

Lees meer »